Přeskočit na obsah

Projekt byl zařazen do Integrovaného plánu rozvoje města. Hlavním účelem projektu byla rekonstrukce nástupišť na tramvajové zastávce Václava Jiřikovského (dříve Dubina). Tramvajová zastávka je situována v okrajové části Statutárního města Ostravy a slouží pro nástup a výstup obyvatelů bydlících na sídlišti Dubina v tramvajové zastávce Václava Jiřikovského. Stávající uspořádání bylo zhlediska bezbariérového řešení nevyhovující a povrch nástupišť byl poškozený, což mělo vliv na bezpečnost cestujících. Realizací projektu došlo k úpravě povrchu nástupišť a výškové úpravě nástupišť. Realizátorem stavební části projektu byla společnost EUROVIA CS, a.s., rekonstrukce nástupišť na uvedené tramvajové zastávce probíhala v období září až listopad 2015.

    Kontaktujte nás



    zpracováním osobních údajů