Přeskočit na obsah
Databáze ostravských projektů je nástroj, který umožňuje shromažďování a propojování informací o uvažovaných záměrech na území Ostravy. V online mapové aplikaci mohou uživatelé databáze nahlížet na prostorové a popisné informace k jednotlivým projektům.

Díky tomu je možné projekty koordinovat, aby jejich realizace byla efektivní. Své záměry do databáze vkládají Magistrát města Ostravy, městské obvody, správci technické a dopravní infrastruktury i soukromí investoři. Koordinaci, správu a rozvoj databáze zajišťuje MAPPA.

Databáze ostravských projektů obsahuje základní informace o připravovaných konkrétních projektech, především pak jejich lokalizaci ve městě. Jejím cílem je propojit aktéry městského rozvoje a umožnit jejich vzájemnou komunikaci, aby mohli projektovou přípravu vzájemně koordinovat.

Aktuální stav

Databáze ostravských projektů je funkční pro interní a externí uživatele a je napojena na magistrátní investiční databázi BePlan. Jsou zapojováni další externí uživatelé a je prověřována možnost jejího využití k aktivní koordinaci projektů.

Umístění projektu

Seznam projektů

Harmonogram

2022 Realizace ikona I
2030 Dokončeno ikona I

Zpracovatelé

  • Statutární město Ostrava
  • MAPPA

Garanti

  • MAPPA

    Kontaktujte nás




    zpracováním osobních údajů

    https://fajnova.cz/projekt/databaze-ostravskych-projektu